Vásárlási feltételek

CARGOBAR webáruház vásárlási feltételei ( Regisztráció csak viszonteladóknak ajánlott )

A webáruházban történő böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A CARGOBAR webáruházban végfelhasználóknak, a kiskereskedelmi vásárlás sincs regisztárióhoz kötve.

A regisztrációs űrlap kitöltése egyedül viszonteladó partnereinknek ajánlott. Amennyiben Ön viszonteladó partnerünk szeretne lenni, kérjük töltse ki a regisztrációs űrlapot ITT! Regisztráció után munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén, tájékoztatja viszonteladói kedvezményrendszerünkről és beállítja a CARGOBAR webáruházban létrehozott felhasználói fiókjában cége induló kedvezményét. Ezután a CARGOBAR webáruház oldalain, a felhasználói adataival (Azonosító, Jelszó) történő bejelentkezés után a webáruházban megjelenített termékeknél megjelenik és jóváíródik kedvezménye és meg is kezdheti egyedi beszerzési árain a vásárlást.

Kiskereskedelmi vásárlóink a megrendelés elküldésével, Viszonteladó partnereink a regisztráció elküldésével elfogadják a "Vásárlási feltételeket"!

Adatvédelem

Webáruházunkban regisztráció vagy megrendelés alkalmával kizárólag olyan személyes és/vagy céges adatok, információk megadását kérjük látogatóinktól, vásárlóinktól, melyek minimálisan szükségesek a megrendelés teljesítésének lebonyolításához. Ezeket az adatokat az üzemeltető felhasználhatja hírlevél és egyéb, a vásárló tájékoztatását segítő marketing anyagok felhasználóhoz való eljuttatásához. Amennyiben ezen anyagokra a látogató nem tart igényt, úgy a hírlevelekben feltüntett gombra kattintva könnyedén leiratkozhat hírlevélről. A felhasználó által megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki! Kivételt képeznek azok az adatok, információk, melyek a megrendelt termék(ek) kézbesítésének vagy kiszállításának végrehajtásához szükségesek. Az adatvédelemmel kapcsolatos elvek létrehozásánál az alábbi törvényeket és rendeleteket vettük figyelembe: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet, 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, a Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről.

A webáruházban megrendelt termékek átvétele

A webáruházban megrendelt termékek átvételére több lehetőséget is ajánlunk kedves vásárlóiknak:

  • Személyes átvétel üzleteinkben
    Megrendeléskor a "SZÁLLÍTÁS MÓDJA" lapon, az átvétel módjának valamely üzletünket jelöli meg. Ekkor a megjelölt üzletünkben átvehető a megrendelt termék. A megrendelést követően klollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén felkeresi Önt az átvetl időpontjának egyeztetése végett.
  • Házhozszállítás
    Megrendeléskor a "SZÁLLÍTÁS MÓDJA" lapon, az átvétel módjának a "Futárszolgálattal" pontot jelöli meg. Ekkor a megadott szállítási címen, legkésőbb 2 munkanapon belül átvehető a megrendelt termék. A megrendelést követően kollégánk a megadott elérhetőségek valamelyikén felkeresi Önt az átvétel időpontjának, esetleges költségének egyeztetése végett. A webáruházunkban vásárolt termékek kiszállítása akár ingyenes is lehet, amennyiben az áru ellenértéke meghaladja a bruttó 75000Ft-ot.

Fizetés

A rendelés ellenértékét a vásárló utánvéttel teljesítheti készpénzben, vagy üzleteinkben, személyes átvétel esetén bankkártyás és készpénzes fizetés is lehetséges. Viszonteladó partnereinknek átutalásos fiztési módot is biztosítunk. Ön minden esetben részletes, az ÁFA-t tartalmazó számlát kap a megrendelt termékekről!

Garanciális ügyintézés

A gyártó 1 év garanciát vállal a termékekre. A termékről/termékekről kiállított számlák minősülnek garancialevélnek, amelyben a pontos garancia-időszak fel van tüntetve. A garancia mindíg a vásárlás helyén érvényesíthető. A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény rendelkezéseit!

Reklamáció

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént. Jogos reklamáció esetén – nem azt kapta, amit rendelt, nem annyit, sérült a csomagolás, stb. - cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot egy új szállítási időpont egyeztetése végett. Az új szállítás költsége ebben az esetben cégünket ( Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ) terheli.

Elállás

A vásárlástól, az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ha a terméket bontatlanul, sérülésmentesen vissza tudja szolgáltatni. Az áru ellenértékét a Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. köteles legkésőbb 30 napon belül visszafizetni. Az áru visszaszállításának költsége ebben az esetben a vásárlót terheli.

Szerzői jogok

Az oldal grafikai és technikai elemei, a „CARGOBAR” név és logo használata az ezen oldalakon látható formában az üzemeltető ( Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ) kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A www.cargobar.hu honlap főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül.

Felelősség

Az üzemeltető ( Herbály Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ) a honlapon megjelenő adatok és információk pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében nem vállal felelősséget - de természetesen mindent megtesz azok pontosságáért. Az üzemeltető nem felelős továbbá semmilyen kárért, amely a webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A CARGOBAR webhelyen linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de az üzemeltető ezek tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. Nem vállal továbbá felelősséget az adminisztrációs hibákért, azonban mindent megtesz ennek elkerülése érdekében. Az üzemeltető semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen, az üzemeltető nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

Köszönjük a figyelmét, és jó vásárlást kívánunk!

Ajánlott termékek

QuickBinder PLUS  10 mm lánc rögzítő - szállítmányrögzítés
A QuickBinder Plus láncrögzítő a legjobb választás, ha baleset mentesen és...
Ár: 18 000 Ft
SmartCrank kamion pótkocsi gólyaláb tekerő - kamion, teherautó felszerelés
A SmartCrank kamion pótkocsi emelőkar megkönnyíti az eddig kényelmetlen és...
Eredeti ár: 9 600 Ft
Kedvezmény: 3 400 Ft
Akciós ár: 6 200 Ft
CargoGuard rakományrögzítő heveder ( Spanifer ) élvédő, 5 cm - rakományrögzítés
A CargoGuard nagyszerű találmány. Megvédi a rakomány éleit és magát a spanifer...
Ár: 500 Ft

Cégünk további kínálata:

 

Thule autófelszerelés

Thule autófelszerelés

 

BBB kerékpár tartozékok

BBB kerékpár tartozékok

 

 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

Médiapartnereink: